Barnomsorg


Igår tackade vi ja till erbjudandet om barnomsorg till Tobias. Den 13 januari börjar han på Apoteksskogens familjedaghem. 🙂 Vi kommer att stå kvar i kö till de två förskolor som finns i närområdet – Spargrisen (som det är fullt på) och Förskolan Vik (startas våren/sommaren 2009). Helst av allt ville vi förstås ha plats där på en gång, men är det fullt så är det. Nu får vi åka buss eller bil för att hämta och lämna, men men, det gör ju alla andra också så det måste ju gå! 🙂

Damen jag pratade med igår lät väldigt trevlig och vettig, ingav precis rätt sorts förtroende. Hon berättade att Tobias mest troligt skulle hamna på ”Terrassen” eller på ”Hasselgatan” där man har fem/sex barn. Alla förskollärarna som jobbar där har jobbat i mer än 30 år sade hon och de träffas så gott som varje dag ute och gör något roligt tillsammans alla barnen. En eller två gånger i veckan samlas de i sina gemensamma lokaler för speciella aktiviteter.

Hå hå ja ja…

Och det är helt otroligt, men jag blir helt gråtfärdig när jag läser om aktiviteter och planering för barngrupperna, herregud, vår lille pojke håller på att bli så stor!!