Eldprov


Idag skulle S ha sovmorgon, jag steg upp och plockade upp Tobias ur sängen, bar honom tillbaka till vår säng med en förhoppning att han skulle somna om. Men icke sa nicke. Vilket mycket väl KAN ha att göra med att han faktiskt bajsat… Jag MÅSTE slå på näsan innan jag går och hämtar honom! Eller åtminstone komma ihåg att kolla blöjan!

Direkt när vi kom ned i köket fick jag äta två Mariekex och ett par vindruvor. En klunk ”ruby breakfast” på det så var jag i alla fall i såpass form att jag kunde fortsätta göra frukost. Tobias och jag åt frukost sen i alla fall, det var ett eldprov. En macka kunde jag äta, med marmelad och två glas juice. Te eller ens varm choklad fanns inte på kartan. Kaviarmackan fick jag i mig en tugga av sen vände det sig i magen. Bleh. Konstigt nog fick jag inga impulser om att jag inte skulle kunna äta den när jag gjorde den? Jag kommer vagt ihåg att det var såhär. Minns att jag till slut bara åt risgrynsgröt. Men den här ungen verkar inte gilla risgrynsgröt för det kan jag inte riktigt tänka på utan att bli illamående…

Nu mår jag långt ifrån bra. Men jag skall ju gå och lägga mig ändå så det blir förhoppningsvis bättre!