Modlöshet och dålig aptit

Idag var han långt ifrån den här glade sprallige lille killen…

Tobias är mycket bättre men fortfarande långt från bra.
Han som normalt äter som en häst äter bara pyttepyttelite. Ett par tre skedar av maten och ett par bitar av kex/smörgåsar. Vi kämpar på. Idag har S varit såpass att jag kunde gå till jobbet också. De har tagit det lugnt idag, Tobias har inte varit på humör för just något och bara ätit små smakportioner av allt. Vi fick det tipset av Vårdguiden, att ge honom det han vill ha, när han vill ha det. Så det är mycket småätande just nu.
Han har druckit upp en hel mugg med vatten och börjat på en refill, det är ofattbart skönt att han inte kräks när han dricker vatten!

Både igår och idag somnade han väldigt bestämt. Väldigt gulligt också. Igår lade jag honom och gav honom ”lapptrasan”, han kände sig igenom den till han hittat favoritlappen och sen sparkade han av sig täcket med kraft. Därefter vände han sig bestämt på sidan, suckade och blundade. Otroligt gulligt. Ikväll gjorde han något liknande när S lade honom.
Man hinner hicka till när han vänder sig på sida, för den där rörelsen brukar normalt komma när han har bestämt sig för att inte sova (han vänder sig på sidan för att sen sätta sig upp). Bara att den här gången var han helt inställd på att sova istället. 🙂