Bättre idag


TACK OCH LOV!

Idag har Tobias sovit i vår säng från 05:00 (jag klarade inte av att söva om honom så han fick flytta över och ammas lite), vi sov alla tre till 09:00. Sen åt Tobias en frisk portion gröt och drack vatten och fick behålla allt.
Därefter har vi lekt (tömt en av kökslådorna) och dammsugit, S har legat på soffan och sovit. Jag tror S har fått i sig totalt kanske fem hårdbrödskivor sen vi kom hem från Jönköping! :-/ Men han är nog på bättringsvägen för vi sitter precis här och drömmer om mat (vi har inte handlat, skåpen är sådär lagom tomma). Att han drömmer om lasagne måste väl räknas som ett gott tecken?! 🙂
Tobias sover middag, håll tummarna att han får behålla lunchen sen!

Han sov mycket igår, minst ytterligare en halvtimme från när jag skrev blogginlägget igår. Sen väckte vi honom och fick honom på humör nog att sitta i stolen vid köksbordet. Vi stekte plättar (läs: norrbottenspannkakor) och han stoppade i sig säkerligen 5-6 små bitar och åt en och en halv fruktkompott, han drack inte mycket men det kändes ändå som ett steg i rätt riktning!