Två röda streck…

Nu har det hänt igen. Efter cirka fyra månaders försök (som kännts som en hel evighet!) har det äntligen hänt! HELT OTROLIG KÄNSLA.
Vi väntar barn igen!!! :-))

Jag ärvde ett par preggo-test av en kompis. De hade gått ut på datum och gav riktigt oklara svar. Jag hängde förstås på låset och det var bara precis tio dagar över tiden när jag tog första testet. Första sade två streck, men det andra strecket var så svagt att jag misstänkte att det var något fel på stickan. Sen nästa test, ett par dagar efteråt, gav bara ett streck. Då tappade jag modet lite men kunde inte låta bli att prata om det med syrran (att jag var en vecka sen med mensen) och hon lovade ta hem teststickor från jobbet så att jag kunde kolla igen.
Sagt och gjort, på fredag kväll 31/10 fanns det två röda streck på graviditetstestet. 🙂

Jag tyckte det var himla svagt det andra strecket men syrran sade att det skall vara helt tomt/vitt för att det skall vara negativt, med ett sådant här test hade hon definitivt gått ut och gett patienten ett positivt besked. 🙂

Så då börjar resan igen, himmel alltså! :-)))
Tobias skall bli storebror!
Vi får ytterligare en underbar liten människa i familjen!!

*glad*