Första tandläkarbesöket


Idag var vi till tandläkaren med Tobias, allra första besöket. 🙂
Han var jätteduktig och lät S borsta tänderna på honom och sedan fick tandsköterskan känna efter hur många tänder han hade. Hon tyckte att det eventuellt fanns anlag nära ytan för två tänder till i underkäken, men inget synligt.

Det var jätteskönt att få bekräftat att vi gjort riktiga val vad gäller Tobias matvanor, dvs han dricker vatten när han är törstig, äter inte mellan måltiderna, sover hela natten, dricker inte välling, ammas inte till sömns. 🙂 Har han bara inte ärvt mina tänder borde han klara sig ganska bra, förutsatt att hans mamma och pappa verkligen börjar borsta hans tänder både morgon och kväll. 😎

Vi fick en tandborste av tandläkaren och jag återvände till jobbet med en tom känsla, hade definitivt varit mysigare att få hänga med S och Tobias resten av dagen!