Mammatrix: Billig barnsäkring


Vi har inte behövt låsa lådor och skåp förrän nu senaste två månaderna. S var dessutom lite tveksam till att skruva fast något permanent så vi letade alternativ. Det allra enklaste alternativet hittade vi i en burk här hemma – gummiband! 🙂
Beroende av hur handtagen är konstruerade går det bra eller mindre bra att sätta ihop dem – men med ett par gummiband kan man få de flesta lådor och luckor att hållas igen.

Naturligtvis får Tobias upp lådorna och luckorna, men inte så att han kan gå in i skåpet och rota ut det som är där. Han står ofta och kikar in i skåpet, håller i för glatta livet för att luckan inte skall åka igen, men han klarar inte att hålla upp den och samtidigt sträcka sig in… än så länge! X-)

2 svar till “Mammatrix: Billig barnsäkring”

  1. Notera: Funkar bara till ungefär 1,5 års ålder. Sen tappade åtminstone Tobias respekten för gummisnoddar… X-)

  2. Notera: Funkar bara till ungefär 10 månaders ålder på somliga barn. David har absolut ingen respekt för gummisnoddar… 😎