Problemlösning


Man ser att Tobias hela tiden lär sig saker, det är helt faschinerande… Han testar ”funkar det här? – nej/ja?” och så går han vidare. Idag har han stått nästan själv, i säkert en sekund. Han glömde att han stod upp tror jag och släppte taget om mitt ben för att gå förbi. Han har lärt sig att trycka på torktumlarens knappar så nu är det barnlås på som gäller för den med (samma som för tvättmaskinen och ugnen). På egen hand listar han ut saker som förvånar (och gläder) bland annat att det är bättre att klättra ned från altanen där det finns en trappa istället för brevid trappan och att det är fullt görbart att klättra ur mamma och pappas säng om man bara sträcker ned ett ben först (förut försökte han oftast med huvudet före…).

Full fart med vagnen!

Redo för bad?

Vi badade idag, det gick jättebra trots att vi fick väcka honom och ta med honom i pyjamasen till badhuset. Han var så trött efter frukost (innan badet) att vi inte vågade låta honom stanna uppe fram till det var dags att åka utan vi lade honom. Han fick cirka en halvtimmes vila, men oh så tungt han sov! Tulle liten… Iväg kom vi, i vattnet kom vi och idag fotograferade de när Tobias dök, så med lite tur har vi en fin bild av honom under vattnet! 🙂

Det gäller att snabbt komma i korgen
med varm nytorkad tvätt (tydligen)…

Vi har inte gjort så mycket nytta idag och vi hann till och med med ett par timmars middagsvila sedan vi kommit hem från babysim och mathandling. Tobias vaknade efter cirka en och en halv timme och eftersom han vägrade mysa med sina sovande föräldrar fick han leka fritt på övervåningen. Det var han otroligt nöjd med och jag hade inte något emot att vika mina kläder och lägga tillbaks dem i garderoben efteråt eftersom jag faktiskt fick sova en halvtimme extra… X-)

Helt klart en av de roligare aktiviteterna man kan ägna sig åt…

Men ett par tvättmaskiner har det blivit, lite plock, lite fika, lunch, mellanmål, middag och kvällsmat. S lagade ”får i kål” som var fantastiskt gott, köttet föll av benen (lammbog), enligt utsago skall det bli ännu godare i morgon. 🙂

FYRA tänder i överkäken! 🙂