Garderobsmarodör!

Idag trodde S att Tobias var i vardagsrummet och rumstrerade (som han hade varit tidigare under dagen) men när han gick för att kolla vad han höll på med hittade han honom inte. Det visar sig då att ungen klättrat helt uppför trappan och gått in i sovrummet och börjat tömma mina garderobslådor…!

Alltså – klättrat helt uppför trappan, själv. Och sen börjat tömma mina lådor. En tröja varvat med ett par trosor, det verkar vara hans ”recept”… sen tog han med sig lite kläder ut i resten av övervåningen också. Han hade nog roligt! 😀

Idag har jag varit på Häggviks särskola och undervisat en grupp på 17 ungdomar i åldrarna 15-20 år i Ki-Aikido. Otroligt roligt! Alla hade signat upp sig för kursen frivilligt så det var en positiv grupp över lag, alla försökte så gott det gick och jag tycker samtliga lyckades bättre än vad vi vuxna nybörjare brukar lyckas! 😀 Ingen av de här ungdomarna hade något större fysiskt handikapp så alla hängde med, vi fick bara tona ned teorin lite. Det kändes gott i själen att få vara med på detta. Idrottslyftet är verkligen skattepengar använda på rätt sätt! 🙂 (Idrottslyftet har sponsrat släpvagnen vi använder för att frakta aikido-mattorna mellan skolorna)