Nya grejer

Fin stol, with a view

Går bra att sova i också (notera att hans far sover gott i förarsätet!)

Vi har ÄNTLIGEN kommit oss för med att köpa en barnstol till Tobias. Nu sitter han tryggt bakåtvänd i en Norsk BeSafe iZi Kid X1 (tack farmor och farfar för bidraget!). Den har fått ”bäst i test” och både syrran och kompisarna rekommenderade den varmt så vi känner oss rätt säkra på att det blev ett bra val! 🙂 Färgen är ”Funky Street Gray”, jag hade hellre haft en ”Funky Street Olive”, men vi fick 500kr rabatt på denna eftersom det var butikens demo-ex (den var lite dammig bara) så det kändes inte aktuellt att byta bara för att denna var lite ljus (= smutsgrann) och kanske en aning tråkig (= som det mesta vi köper).


Bilden nedan med ”snacks-hållaren” är från den långa långa söndagspromenaden jag tog med Tobias så att han skulle få sova lite och samtidigt få lite friskluft. Man ser tydligt hur snuvig han är och på blicken ser man att han inte alls är frisk, det är skönt att han nu är så mycket bättre! Snacks-hållaren är för övrigt en ganska smart tingest – man sätter små bitar av frukt i den och han tuggar glatt på nätet så att mindre bitar och massor med fruktsaft kommer ut. Ingen risk för kvävning och inga tappade fruktbitar. Däremot blir det en hel del kladd, den där nätpåsen är milt sagt ”gottig” när han har tuggat på den ett tag… 😀

Snacks-hållare, inklusive gottigheter