Annat nytt


Sen i början av agusti har Tobias hunnit med att få en ny tand. Höger framtand uppe har kommit ut helt genom tandköttet nu. Ikväll när vi busade på skötbordet såg jag att den andra framtanden uppe och tanden direkt till höger om den första framtanden (alla i överkäken) är på väg ut.

Kanske inte så konstigt om han är lite extra grinig just nu.

Jag reflekterade lite över det tidigare, att han är väldigt grinig just nu (relativt sett, han är ju ganska harmonisk totalt sett). Men det kan ju lika gärna vara summan av kardemumman som spelar in, ny gröt, nya tänder, förkylning inte minst.

Ikväll använde han i alla fall alla tre nya tänderna och bet mig först i det ena bröstet, sen i det andra. Då gick jag upp och lade honom. Nu sover han gott lillemannen och i morgon skall vi prova babysimma igen. Vi skall naturligtvis ta det löjligt försiktigt (inga dyk!) med tanke på att vi varit förkylda alla tre.