Falsk krupp :-(

Tobias har drabbats av en förkylning med vidhängande ’Falsk krupp’. 🙁 Han vaknar ett par timmar efter han somnat med svår andnöd och hosta. Han gråter otröstligt och kämpar panikslaget att få luft. 🙁 🙁

Sval luft (sovrumsbalkongdörren öppen), lugn (pappas lugna varma famn) och nässpray. Just nu hjälper ingenting. 🙁

Igår lugnade han sig så pass att han somnade om, med sängen upphöjd på klossarna och en extra kudde under madrassen. När han sedan vaknade ammade jag honom till sömns och när han vaknade några timmar sedan fick jag honom att somna om lutad mot min bröstkorg. Så sov han sedan ända till morgontimmarna, då han faktiskt var ganska pigg.
Sen har han varit rätt så pigg idag, fram mot eftermiddagen tacklade han av och uppvisade alla de traditionella tecknen på en ruskig förkylning; rinnande näsa och ögon, glansig blick. Vi gav honom en alvedon som fick honom att piggna till inför kvällsgröten och sänggåendet. Men nu är han alltså inte bra. 🙁

Ett svar till “Falsk krupp :-(”

  1. *kramar* *kramar* *kramar* *kramar* *kramar* *kramar* *kramar* *kramar* *kramar* *kramar* *kramar* *kramar* *kramar* *kramar* *kramar* *kramar* *kramar* *kramar* *kramar* *kramar* *kramar* *kramar* *kramar* *kramar*
    … och tusenmiljoner till!

    Tveka inte att ringa igen och känner ni att ni vill åka in, så åker ni oavsett.
    Älskar er, massor. Nu mera *kramar* *kramar* *kramar* *kramar* *kramar* *kramar* *kramar* *kramar* *kramar*