Vill inte.

Inte redo för kvällspromenad

Besvärlighetsministern har slagit till. S första två föräldralediga dagar (på egen hand, utan farmors närvaro vill säga) har Tobias bjudit på idel klagomål och gnäll. Han vill inte äta och vill inte sova. Vill inte leka själv och vill inte sitta i famnen. Vill inte, verkar vara nyckelfrasen…

Trist! Tycker jag. Jag hade önskat att de skulle få mysa ihop det lite innan eventuella tänder eller växtryck spökar till det allt för mycket!

Men men, Tobias har ju sina ögonblick och vid nästa porlande skratt har man glömt att han över huvud taget var så besvärlig sekunderna innan… 🙂

Han står upp nu. Precis hela tiden. Så det blir mycket ”Uh! Uh! Uh!” när han tröttnar eller inte når det han vill ha eftersom han inte kommit på riktigt hur man förflyttar sig i sidled längs möbler ännu. Men det kommer! Han kan i alla fall rätta till fötterna om han ställt dem lite för långt ifrån när han rest sig, och han kan landa på rumpan utan att slå sig (om han bara kommer på det). TACK OCH LOV TA I TRÄ har han inte fallit baklänges någon gång ännu!
S berättade att han gjort en fullständig kullerbytta/volt på golvet idag när han stod på alla fyra vid något tillfälle. S såg inte precis hur det gick till mer än att han såg hela barnet i luften en sekund innan han landade på rygg. Med påföljande chockerad gråt förstås. Men inga allvarliga skador!

Redo för kvällspromenad