Upprivande

Usch, ikväll tog det över en halvtimme att lägga Tobias. Han var inte alls glad. Varje gång vi gick in till honom satt han upp och skrek. Han gråter ju inte, det vill säga det kommer inga tårar, men han beklagar sig högt och förtvivlat över att han måste vara därinne ensam.
Jag försökte amma honom lugn, men han började bara busa i sängen (precis som han gör på morgnarna) så då var det bara att ta tjuren vid hornen och lägga ned honom i sin egen säng och börja nattningsprocessen.

Nu när han har lärt sig sätta sig upp även i sängen gör han verkligen det hela tiden. Nu satt han på olika ställen i sängen, ibland längst upp i hörnet, ibland längst ned, vänd åt olika håll. Hållandes i kudden, täcket, oxe eller trasan. Men men, det blir väl bättre sen. Han var hur som helst väldigt grinig hela eftermiddagen så det känns som om det är något som inte är 100% i lilla kroppen.

I morgon skall vi träffa Anita på BVC och mäta och väga, sen skall vi promenera till någon lekpark med Matilda och hennes mamma.