Mammatrix – Ryggstöd för övningssittare

Något vi kom på lite sent var att lägga amningskudden eller ovanstående krokodil (från IKEA såklart, var annars hittar man sådana galna gosedjur?) bakom ryggen på Tobias när han övade sig på att sitta på en filt på golvet. Vi provade först kuddar, men de gled omkring lite för lätt och man fick vara lite orolig att de skulle glida isär just där han kanske tänkte prova trilla baklänges. Både amningskudden och krokodilen ligger stilla på filten och rör sig inte undan när han lutar sig mot dem. Sen fick vi i och för sig komplettera krokodilen med ett par andra mjuka djur ifall han skulle tippa åt sidan.

Sen är ju detta ett behov som gick snabbt över! Högst två månader behövde vi detta arrangemang, sen satt han ju helt utan att trilla åt något håll. 🙂

3 svar till “Mammatrix – Ryggstöd för övningssittare”

  1. Och vem var det närmare bestämt som kom på det skrev du? Var det inte din bästa storasyster som började lägga det kreaturet bakom gossens lilla rygg? ;O) Kanske var det inte jag, men det hände sig i alla fall när vi var hos er i maj!
    *kramar*

  2. Även David har stor nytta av detta stora avlånga kreatur! 🙂 Storebror brukar dock släpa med den bort från lillebrors omedelbara närhet då och då så man får vakta ’kokedilen’ när David sitter intill den! 🙂