B-day plus två timmar…

Bäbens officiella ankomstdatum är nu passerat med ett par timmar drygt.

Jag borde gå och sova, men jag är hungrig och har en helt blockerad rinnig näsa (blech!).

Det har kommit lite mer blod/brunfärgad vätska i ett par omgångar, och nu har det faktiskt stuckit till lite i ”botten”. Inte så som MVC har beskrivit värkar, alltså en smärtsam sammandragning som involverar hela nedre delen av buken/livmodern. Utan mer en diskret liten stickning.

Bäben är väldigt aktiv dock, han har rört sig ganska mycket senaste timmarna. Jag har till och med kännt rörelse ned mot just ”botten”. Vilket borde betyda att han inte har fixerat sig. Men men, det spelar ju heller ingen roll i och med att vattnet (förmodligen) inte gått och värkarna inte kommit igång.

Nej, nu går jag ned och fixar något att äta. S sitter här intill och spelar, vi har haft en otroligt lat och skön dag för övrigt.