Promenader

30 April – 2 Maj 2020

Det är OTROLIGT mycket svårare att komma ut på promenad när jag inte har barnen som anledning. Att följa dem till skolan på morgonen är mycket enklare…! 🙂 Det blir ju inte enklare av att vädret är ganska trist över lag också.

Man får njuta av de blommor som trots allt framhärdar.

Precis samma år – det måste ju vara sisådär tio år efter inköp, har båda hasparna gått av. De har rostat av inom några veckor från varandra. Tur som var fanns det ungefär kompatibla grindhaspar att ersätta dem med!

TUR också att de gick av INNAN jag hunnit måla staketet (ett av sommarens projekt). För det blev ju verkligen inte vackert när jag skruvade dit den nya…

Tulpanerna knegar på.

De 10 lökarna har nästan femfaldigats över åren! De är inte lika stora som första åren, men de är fortfarande otroligt fina! Av påskliljorna jag grävde ned syns inte ett spår, de var ju ”rester” ur en inomhuskruka så de kanske inte var så himla livskraftiga? Jag är bra sugen på att gräva ned fler tulpaner, i många fler färger. Hur härligt vore inte det om våren?? 🙂

I övrigt växer det ju bara mossa och maskrosor där det skall vara gräsmatta…

Kvällspromenaden blev onödigt mörk på grund av de tråkiga molnen…

En annan kväll lite mindre jämnmulet och mycket finare!

Sen brakade det in en EPA på cykelbanan i full fart när jag var ute och gick, på vägen hem mötte jag dem. Olyckligtvis fick jag inte regnumret på idioterna, annars hade det blivit polisanmälan. GRR.