Respekt

16 April 2020

Jag försöker använda den här skylten endast när jag faktiskt har möte med chefen. Den fungerar nämligen. 😀

När de ser den låter de bli att börja slåss/spela piano utan lurar/skrika/spela musik etc etc. Tur det!

Jag har en liten pågående diskussion med äldste nu eftersom han fått för sig att det är JÄTTEKUL att gå in och störa mig när jag har möten, helst vill han prata med mötesdeltagarna. Ibland går det ju bra, när det är mitt team eller något möte som inte är så kritiskt, då kan de andra fnissa lite och så fortsätter vi. Men ibland sitter jag ju i möte med kund och affärspartners och herregud stora grupper och då är det INTE lämpligt att störa. Jag blir så förbannad och han har inte mer än börjat ana att det inte alltid är lämpligt.

Men vi jobbar på saken!

Det får ju inte bli så att barnen blir ett sådant stressmoment att jag inte kan jobba hemma längre.