Petrol-head in the making?

29 Mars 2020

”LIL-BENE”

David bad för ovanlighetens skull om att få köpa ett spel, jag undersökte det och det såg oväntat trevligt ut.

https://www.forzamotorsport.net/en-us/games/fh4

Det är inte nytt, släpptes 2018 – men det är otroligt snyggt och ”rent” (alltså inget skjuta och våld etc). Man kör ett oändligt antal bilar av många olika modeller (bubbla, mini, supersportbilar och fyrhjuls/offroad etc etc).

Man har uppdrag/quests och kartan expanderar vartefter man klarar av dem.

Här är en recension som INTE gillar spelet, men gillar det ändå. 😀

David blev väldigt hooked i alla fall, trots vänstertrafik och halka. Han visade mig ett speciellt slott (som finns i verkligheten) och vi bestämde att när Corona-krisen är över skall vi boka en resa dit. 🙂 Bamburgh Castle.