Rensning

27 Januari 2020

Det var SÅ mycket som skulle rensas ut nu när Ellinor bytte ut sitt lilla skrivbord. Alla barbiedockor, en himla massa mjukisdjur, böcker för småbarn, fotölj, stolar, dockvagnar, dockor och dock-tillbehör.
ALLT skulle ut.

Jag gav bort en hel del, en del sparades. En del sparades för att gå igenom ordentligt. Allt som skänktes bort försvann på en enda gång.

Barbiedockorna gav jag bort i påsar med nyborstat hår och ett ombyte, jag har för mig att det var samma person som hämtade allesamman. 🙂 Mina gamla (de jag lekte med) fick flytta in i en egen låda tillsammans med alla fantastiska kläder som mormor har gjort/stickat.

Dockorna kommer jag att gå igenom någon annan dag (någon vacker dag..). De fick plats i en låda där det redan låg dockkläder. Det är samma sak där, en del bara måste jag av sentimentala skäl spara – annat får vi ge bort. Det finns fortfarande en himla massa gosedjur som måste sorteras bort, men även där är det frågan om en ”process”. Det finns (tyvärr) ganska många som mamman har känslomässiga band till… 😀