Frisörskola

30 Januari 2020

Det var en kvinna som frågade efter övningsmodeller i en lokal grupp på Facebook. Jag anmälde mig och hon valde mig, hon skulle lära sig färga ett halvlångt tidigare behandlat hår. Yay! (gratis är gott)

När jag satt där blev jag EXTREMT medveten om hur mycket kunskap som alla de frisörer som behandlat mitt hår tidigare har, det var mycket koolt!

Det blev en hel formel där på spegeln…

Jag fick lite fika till lunch (tack och lov, jag hade börjat vissna).

Det tog ju OERHÖRT mycket längre än hos en vanlig frisör. Jag tror jag satt där från 10 på förmiddagen till 14 på eftermiddagen, pust! 😀 Jag hade önskemål om något lite ovanligare – ville INTE blondera som vanligt utan ville dölja mina urblekta gamla slingor med min naturliga färg och så en färg som var snäppet mörkare/varmare. Så det lades många lager.

Som vanligt är man urtjusig…

Min granne var ännu tjusigare…

Inte alls dyrt att gå dit och klippa sig. Skall komma ihåg det nästa gång det är dags för barnen.

Before – After.

Jag är JÄTTEJÄTTENÖJD!