Dagens katt, grrrrrrrrrrrrr!

6 Januari 2020

Nog har jag märkt att Nice är uppe och promenerar på bänkarna i köket när jag inte är i närheten. Men ALDRIG att hon skulle synas där när jag kan se. Aldrig att hon syns på matbordet heller, men när jag hade en duk som lockade till sig katthår var det ganska tydligt att någon med gråspräcklig päls sovit en stund mitt på bordet en dag…

Nästan varje dag torkar jag av spishällen. Nästan varje dag (efter) är det små diskreta tassavtryck i ett spår tvärs över.

Men den eftermiddagen när jag glömde en stekpanna full med bacon-fett vid sidan…

Då hade hon inte bara promenerat över hällen. Hon hade helt uppenbart STÅTT i stekpannan också och SEN spatserat över hällen (OCH GUD VET ÖVERALLT ANNARS!).

Kattskrälle!

note to self: Lämna ALDRIG använda stekpannor framme när du lämnar huset!