Ny bostad

3 December 2019

Gamla akvariet började plötsligt läcka. Otäckt. Först lite, sen mer – till sist efter lite googlande som rekommenderade att INTE försöka reparera (om man inte tog isär det helt och limmade om alla glasskivorna) fick jag lov att inse att ett nytt måste köpas in.

Ett litet litet tag funderade jag på att bara avveckla, men med tanke på hur troget länge pansarmalen levt plus att det plötsligt uppenbarat sig många FLER fiskar i akvariet så kändes det lite trist. Jag hittade det minsta kompletta akvariet på en djuraffär och efter några dagar kunde jag installera fiskarna i det.

Jättefint ju! 🙂

Nya akvariet kom med en LED-lampa med tre ljuslägen:

Fullt dagsljus
Lägre dagsljus
Nattljus!

Gamla akvariet skänkte jag bort inom ett par timmar (gm bortskänkesgruppen på Facebook) till en tjej som skulle ha det som terrarium! Så bra! 🙂