Älska återbruk

22 September 2019

Nästan varje år brukar jag försöka komma iväg på ”Klädbytardagarna” här i byn. De brukar hålla till i en skola i närheten och jag har med åren lärt mig att ta med en blå IKEA-kasse dit, men inte två! 😀

I år köpte jag kläder till framför allt Tobias och i viss mån David, samt fleecefodrat galonställ till Ellinor för ungefär sammanlagt 640 kronor.

Det känns VÄLDIGT bra i plånboken när man hittar allt man behöver för närmsta året/åren, det mesta av väldigt god kvalitet för så lite pengar! <3

Det är i princip bara skor som måste köpas nytt då och då, helt enkelt för att det inte är så helt hundraprocentigt bra att ärva skor (de kan vara snedtrampade, slitna så att de inte är vattentäta etc). Men jag kunde inte låta bli att fynda lite skor ändå, jag kontrollerade noga.