Comic-Con 2019

14 September 2019

Spiderman och en steam-punk prinsessa

Det var äntligen Comic-Con! 🙂 Alla barn klädde ut sig, de stora barnen spred ut sig på egen hand vilket var riktigt skönt (mobiltelefoner FTW).

Vi såg jättemånga jättefina kostymer och massor med prylar.

STOR idol – YouTubern Ufosxm

Självklart köpte vi svindyr fryst saft… 😀

<3

Det var ALLT för mycket folk där, inte mot slutet, då hade det tunnats av till behagliga mängder. Men stället är lite för stort för ett tvåtimmars sen eftermiddagsbesök och kommer man dit på dagen var det FÖR mycket folk. Det var stundtals så otäckt trångt att jag hade besvär med att hålla kvar Ellinor och Lucas intill mig (man liksom _maldes_ runt av alla kroppar i rörelse, otroligt otäckt). Barnen tog det med jämnmod även om Tobias, David och Theo var lite frustrerade över att vi tog sådan tid på oss att ta oss till träffpunkterna… 🙂

Fotnot: Jag har förstått att de har begränsat antalet besökare inför 2020, jag hoppas det är ett smart system och jag HOPPAS vi får plats! 🙂