Stockholm Zombiewalk 2019

Vi åkte in till Kungsholmen för att kika på lite vilsegångna zombies. 🙂 Något år kanske vi skall vara med själva?

I år missade vi nästan hela kalaset för att det var en manifestation av någon miljörörelse som stoppade all trafik i en stor rondell på vägen in på Kungsholmen… Vi stod stilla i lite över en halvtimme, sedan kom polisen och avhyste den olagliga demonstrationen. Vi rullade vidare och hittade som genom ett mirakel både parkeringsplats och rätt ned i parken på målområdet för årets Zombie Walk.

Det var lite organisation till det hela, musik och ordningsfolk. 🙂 Jag uppfattade att en av de viktigaste reglerna är att a) inte gå för fort, och b) inte skrämma åskådare som inte vill bli skrämda. 🙂

Ellinor var lite återhållsam. Helt begripligt. <3

Vi hittade igen några vi kände! 🙂

Sen hittade vi igen en jättekool lekpark! 😀

Sen hittade vi igen en hel zombie-familj!

Läskigt!

17 Augusti 2019