Sommarläger på Åland – David

Djunglarna dök upp och med dem även David. Det var mysigt, för han hade inget emot morsans sällskap. Jag inbillar mig att han tyckte att det kändes tryggt att jag och Tobias var på plats i det här nya äventyret. David hängde i vilket fall mycket mer med mig än vad brorsan gjorde (som inte hängde alls). 😀

Livsnjutaren.

Fascinerande nog så fick han i sig mat så han överlevde, den kräsne mannen gillar ju inte när man är så fräck att man blandar grönsaker med maten… 😀 Men lite petande och lite tur (ibland var ju maten oblandad och precis sådant han gillar) så gick det vägen. 🙂

Hängde med mig i materialtältet medan jag stealth-pysslade och hade oftast mycket att resonera om. <3

Studsade så ofta han hann.
Fiskade med examenspatrullen.
Hittade en dubbelgångare!
Var nästan lika stor som ryggsäcken..