BMX-lycka

Pojkarna har dillat om att det vore kul att testa BMX och jag har så svårt att låta bli att ge dem vad de önskar när det handlar om rörelse. 😄
Efter en kort jakt på blocket hittade jag vad som verkade vara två helt acceptabla BMX-cyklar till ett helt acceptabelt pris.

Jag hämtade dem djupt inne i två norr-förorter jag aldrig mer än på sin höjd susat genom någon ytterkant av – Vällingby och Hässelby. Jätteintressant! Det var riktigt fint och som vanligt slås jag av hur enormt mycket mer som finns här i stan. Eller, i stans utkanter. 😊

Bromsen på Tobias BMX var lite för hård så han har inte rullat så mycket på den. David har testat sin BMX i sisådär 8 timmar i onsdags när han knappt gick att få hem för lite mat. Den fick klart godkänt. 😊

Lyckan blev ännu större när hans idol, YouTubern ”Vilda Väsby” signerade hans cykel! 😄