Simskola

Måndag, onsdag, torsdag och fredag varje vecka fram till skolavslutningen går Ellinor simskola nu, i skolans regi. Vi skjutsar henne direkt dit och får en liten mysig stund i bilen innan de bussande klasskompisarna dyker upp. Sedan åker hon buss tillsammans med de andra tillbaka till skolan när simskolan är färdig.

Först var hon otroligt nervös, första gången. Ville absolut inte dit. Men tur som var så blev hon helt eld och lågor efter första gången! 😍

Vi vet ju hur illa det kan bli om första gången man gör något är för svårt eller otrevligt. Det finns ju minst en simlärare som skriker åt barnen som vi hört av båda pojkarna, det var ju då ändå tur att Ellinor slapp uppleva det!

Idag hade de övat på frisim och hon tyckte inte det var svårt. 😍 Nu längtar hon till måndag och simskolan. ❤️