Black-light experiment

Helt utan förvarning eller planering spann vi loss i ett neonfärgat experiment på kvällskvisten! 😄

David och jag pratade om hundralappen han tjänat från Majblomme-försäljningen, att den har dold text som man bara ser i ett visst ljus. Så kom jag ihåg black-light lampan S köpte för länge länge sedan (vi snackar lägenhet, pre spawn här..) och hittade den faktiskt. Skruvade i den och David och jag granskade hundringen nyfiket. Sen var vi ju tvungen att ropa in de andra två…

Sen var vi verkligen tvungna att testa ALLA pennor och saker som kunde tänkas vara neonfärgade! 😄

Gult glitterlim, check. IKEAs neonmålarfärger (men inte den gröna), check. Ellinors trosor (!), check. Allt som var riktigt vitt, check. Orange och gula överstrykningspennor (men inte gröna och blå), check.