PRAO-dag fyra

Idag fick PRAO’n börja med att skriva klart dagboken från igår, därefter tittade vi på vårt supportcase och plockade ett till från kön. Genom dagen höll vi koll på om någon av kunderna svarat, men ingen svarade.

På lunchen kom en gammal kollega förbi och hälsade på. Norah njöt lyckligt av den fina pannkaksbuffen på torsdagar; ”får man ta bara pannkakor?” (ja det får man) 😁

PRAO’n höll koll på köket och tog en fruktpaus när det behövdes.

Därefter satte hon igång med ett MEGA-jobb som behövde göras så snart som möjligt. Hon mätte alla olika typer av möbler vi har, som förberedelse för kontorsflytten senare i år. Arkitekten ville ha alla mått så att hon kunde rita upp en realistisk lösning åt oss.

Norah mätte och mätte, och mätte, och mätte lite till… Det var många saker!

Sen var det bara att renskriva alla antecknade mått i organiserat format i ett Word dokument. Imorgon skall vi gå igenom dokumentet och skicka det till arkitekten. OTROLIGT glad att Norah är här och kan fixa detta åt oss!

Min närmaste kollega bjöd på karameller från Japan.

Dagboken hanns inte med, så fullt upp var det. Den får vi ta imorgon. 😊