Femte dagen PRAO

Vi hade besök av en liten amerikan med stora visioner idag (vår CSO), Norah stod tålmodigt och lyssnade på entimmesmötet som höll på i två timmar. Sedan städade hon bort frukosten och ordnade med disken.

Vi kollade supportärendena (ingen hade svarat) och färdigställde dokumentet med möbelmätningen som jag sedan kunde skicka till arkitekten.

Sen var det dags för lunch, vi åt upp resterna av gårdagens sushi-middag. 😊

Vi käkade ihop med en kollega från Kina och en kollega med starka band till Japan, vi lärde oss att man äter sushi i fett-ordning, dvs laxen eller eventuella friterade ingredienser sist. Och att i Japan så har precis alla restauranger en burk/skål med ingefära – men INGEN äter någonsin ingefära! 😂

Efter lunch satte hon igång vår urgamla Dymo (och jag kunde konstatera att det inte är många yngre som faktiskt vet vad en Dymo är..). Sedan gav hon sig i kast med vårt IT-förråd.

..DÄR fanns det att göra! Ojoj. När man har utrymmen som inte riktigt används verkar det som om det organiskt växer fram skräp och diverse grejer som inte var tänkta att förvaras där… Mycket att röja blir det!