Alltså

Den här katten har alltså spenderat precis hela dagen instängd i min garderob!

I morse när vi skulle åka ropade Tobias på Nice och jag bannade honom, sade att det är bättre att låta henne ligga kvar (var hon nu än var) än att riva upp henne så att hon sätter sig vid dörren och vill följa med ut (ibland ligger hon bara i fönstret och tittar ut på oss men ofta sätter hon sig kloss vid ytterdörren).

Tanken fladdrade förbi att jag kanske faktiskt inte sett henne som jag brukar på morgonen, en grårandig liten varelse som liksom är ikring oss genom rutinerna.

Vi hade bråttom till skolan, så vi åkte.

[tiden gick]

David kom hem. Sökte katten. Gick upp och lade sig på min säng uppe (om hon inte möter honom nere så kommer hon alltid dit). Men hon dök inte upp så han gick ned och ordnade mellanmål.

[tiden gick]

Vi kommer hemstormande, bråttom med middagen för att hinna scouterna. Ingen katt möter i dörren om hon oftast brukar. Vi går åstad och gör det vi skall göra. Men någon gång i förvirringen framgår det att katten inte är till städes och att hon inte heller har hälsat på David när han kommit hem.

S T O R T P Å D R A G

JÖSSES vad vi letade. När vi ropade hördes gudskelov ett ”MJAAAOOOO!” nästan varje gång så med ekometoden fick vi till sist fram kattstackaren!!

Då hade hon spenderat hela dagen i min garderob!! Bakom ogenomträngliga spärrade skjutdörrar.

..och nu är det bevisat att vi har VÄRLDENS snällaste katt!

För hon hade inte kissat eller bajsat på hela dagen!!!

Däremot styrde hon omedelbart mot lådan när hon kom ut!! ❤️❤️❤️

Så.

Nu har vi en ny rutin – ALLTID kolla katten innan vi går hemifrån.

Milda makter stackars katt.

(men du har INGET i min garderob att göra!!)