Kattens favoritleksak

Jag har köpt en enda leksak till Nice. Leker hon med den? Inte alls.

Alla andra leksaker har vi hittat i huset, tillverkat själva (som Davids fina mus), eller så har hon hittat dem och hävdat ägarskap (som en liten julkula som dök upp långt efter jag städat bort julen). 😊

Hennes favorit måste ändå vara det gamla skosnöret David skulle använda för att öva på knopar.

Hon drar omkring på detta snöre. Var som helst kan man hitta det. Rätt ofta i min säng tex men oftast kring golvet någonstans. Nice jamar inte ofta, antingen när hon ”undrar var jag/vi blev av” (om jag gått in i tvättstugan eller bytt våning obemärkt). Eller så jamar hon ett ljudligt JAAM med tydliga brösttoner när hon kommer släpande på detta skosnöre! 😄

Hon drar omkring med det och busar med det.

Rätt ofta hittar jag det i hennes matskål dessutom. Så jag misstänker att hon tycker att just den här kompisen borde lägga på sig lite… 😂