Urvuxet

Senaste månaden har jag insett att Ellinor vuxit ur sin juniorsäng. Inte så illa att hon faktiskt blivit för lång men faktum är att hon inte rymdes på längden tillsammans med de kosedyr hon absolut vill bädda med i sängen… 😄

Så hellre än att ta den diskussionen (om att flytta ut gosedjuren) så gav jag bort hennes säng till en kvinna som hjälper andra kvinnor som plötsligt står utan hus och hem. Nu står hennes säng hos en liten femårig kille som inte hade en egen säng. ❤️

Även ”stugan under trappen” behövdes göra något åt. Ellinor är alldeles för lång för att leka där nu, slår alltid huvudet i trappans undersida.

Fina mysiga underbara lekstugan som mormor sytt väggen till! ❤️

Ellinor och alla hennes kompisar och även grabbarna och deras kompisar när det begav sig har älskat att leka där under. Kök och bord med stolar, matta på golvet, massor med köksgrejer och dockor.

Vi har pratat om hur vi skall göra i ett drygt halvår nu. Senaste året är det uteslutande Ellinors kompisar som har lekt med grejerna där under. Så vi har bestämt lite vad som skall vara kvar och vad som skall ges bort.

I och med att Ellinors lilla säng försvinner så frias en del utrymme upp i hennes eget rum så en omflyttning blir möjlig. Tillsammans med en rensning av det som samlat damm i hennes rum så blir det riktigt bra. 😊

Den fantastiska väggen hämtades av en mamma som skulle flytta in i ett kollektiv med sin dotter, hon skulle göra något fint av den och verkade entusiastisk och glad för fyndet. Det känns ju helt rätt! ❤️