Julmarknad 2018

I år var vi sammankallande för ena halvan av 3:orna, arbetskraft i Förskoleklass och något åt det hållet för 5:orna.

Men eftersom Förskoleklassens sammankallande helt missade sitt uppdrag och 5:ornas mentorer glömt vad som skulle göras så, blev det inte så hektiskt. 😎

Så jag sammankallade, och passade på att ta en halvdag ledigt så jag hjälpte till där det behövdes.

Hur tjorvigt det än är rent organisatoriskt så tycker jag om den här julmarknaden. Barnens stolthet och glädje över sina fina grejer, tonåringarnas förvirrade mod, lärarnas entusiasm och att det trots väder oftast är bra med folk. Glögg, grillad korv, chokladhjul, lotteri, massor med fina grejer och vimmel! ❤️

Vid 15:30 knöt jag ihop säcken och hastade hem för att hinna en bal på slottet.

Ett par arga samtal (angående föräldrar om inte dykt upp för att ta sitt pass) hann jag ta emot i bilen på väg mot stan men jag tror alla överlevde. 🤓