Kattliv

Inte alltid morgonen blir som man tänkt när man har en busig kattunge i huset…

När vi åt frukost hoppade Nisse upp i fönstret och kikade ut, men inte så länge. För plötsligt kikade hon upp på bladverket ovanför – ställde sig upp på bakbenen och tog ett fast grepp om båda växterna …. …. ….

Här såg Ellinor vad som höll på att hända och ropade, sen hände det oundvikliga och med Ellinor, Tobias och mig fullständigt ylande rakt ut så seglade hon ut från fönsterbrädet tillsammans med båda blommorna.

K R A S ! ! !

Jord och blommor överallt, men krukorna och växterna höll!

David, som regel lite mer i sina egna tankar storgrät! Han blev oerhört chockad av den oväntade kören av fasansfulla (?) skrin som utbröt utan förvarning mitt där han satt och skottade i sig frukosten! Lilla hjärtat! ❤️

Katten? Henne såg vi inte till resten av morgonen.

David hämtade sig och vi åt färdigt. När jag lämnat barnen på skolan åkte jag hem och dammsög. Så blev min ”lediga” frukost…