Förändringarnas dag

Idag var dagen då alla tre barnen såg lite annorlunda ut…

Tobias och S hade egentligen tänkt hålla till här hemma och färga håret (som Tobias önskat sig i flera år) men så var jag hemma, så de drog på ”lunch” tillsammans och jag fick tillbaka en Tobias med ’Raven black’ hår! 😄 Ja ja, det löser sig. Jag tyckte det blev fint, även om jag hajar till varje gång jag får syn på honom! 😊

Sen kom Ellinor hem och hade fått ansiktet målat på skolan! Hon valde en regnbåge eftersom hon inte ville ha färg i hela ansiktet. Klokt barn! 😊

Senare ville David ha svans eftersom hans pannlugg hamnade i fikat hela tiden..! 😄 DET var ju ändå på tiden! Men klippa sig vill han INTE

Google bidrog glatt med automatiskt skapade kollage av de tre. Som om de kände på sig att det var något nytt! 😅