Helt utslagen

Tobias och jag såg lite TV innan läggdags. Då hade en utmattad liten katt redan somnat.

Barnen var nästan överväldigade av att vi nu har en EGEN katt, på riktigt. 😊 Tobias kom hem först och fick träffa henne först, så han kunde sedan lära de andra hur man leker med henne. David var lite tveksam till konceptet men fick en liten lekstund med henne på kvällen som fick honom att tina upp. När hon sedan kom in en sväng och verkligen sade godnatt till honom medan jag lade honom, då tror jag han var köpt och paketerad! 😍

Ellinor, hon kunde ju INTE komma över att vi har en egen katt och oj så de busade!

Nisse fick en liten paus på eftermiddagen då Ellinor efter instruktion höll avståndet så att katten fick sova.

Sen var det full rulle igen! Nästan ändå till läggdags. 😊 Svårt att låta bli att busa när man är en liten kattunge, helt klart! Men sen loggade hon ut. Och när Tobias och jag bänkade oss framför TV:n i sängen, ja då sov redan Nisse!