Sommarläger med milt motstånd

Det tar ett par dagar att förbereda för scoutläger plus-plus… Speciellt med ett barn som tålmodigt förklarar att han INTE skall åka på läger.

Men nu har Tobias packat GIGANTVÄSKAN med ungefär allt som står på packlistan och är redo för avfärd imorgon bitti 07:00.

Jag tror han är ganska pepp nu faktiskt, han tycker bara att det är tråkigt att åka mitt i kusinbesöket såklart. Men han har verkligen älskat de andra hajkerna han varit på så jag tror att han kommer att älska även detta! Åtminstone vill mitt mammasamvete tro det… (jag älskade att vara på läger i hans ålder!).

Han har TILL OCH MED tagit andra och helt nödvändiga dosen av fästingvaccinet idag! 😍 Han var GALET duktig!!!

Jag fick ett sms, vi åkte, tre minuter inne på kliniken så var det klart! Det var SÅ värt Legobygget han fick!