Ingen trötter här

David var väldigt glad för sina presenter, han är en tacksam fyr på det viset! ❤️

Jag hade förhoppningar om att barnen skulle vara lite trötta efter den relativt händelserika dagen men icke sa nicke!

David ville ABSOLUT bygga sitt stora legobygge och vem är väl jag att säga nej till sådant som jag i grunden älskar för allt det sunda det innebär (finmotorik, instruktionstolkning, uthållighet, problemlösning, fokus..).

Ellinor blev inspirerad och ville absolut bygga färdigt morgonens bygge.

När Ellinor var färdig med sitt bygge var det inte svårt att tippa omkull henne i sängen. Men de andra… Inte lika lättövertalade! Speciellt inte som David övergick till spelande medan jag lade Ellinor.

Det slutade med att vi bestämde att de skulle få bestämma själva när det var dags att sova, jag skulle gå och lägga mig. 😎

..hur det nu föll sig så ville de faktiskt ändå gå och lägga sig när jag lade mig, så SÅ himla illa sent blev det ju inte! 😊