Nytt pannband

Idag kom de beställda pannbanden med namn på. Lite klantigt tryckt ”mitt bak på pannbanden så att tjejerna är tvungna att ha en söm och en tvättrådslapp mitt i pannan för att namnet skall synas! Dessutom är lag-loggan på andra sidan, den som hamnar under allt hår… Vet inte hur de tänkte där.

Ellinor var nöjd i alla fall, och tränarna får nu lite lättare att hålla isär dessa väldigt väldigt lika små femåringar… 🙂 (Ellinor brukar jag ta på att hon har de största shortsen, så hon blir helgrön om benen :-D)

Idag ordnade vi lagfotografering. 🙂 De här små skall inte lagfotograferas för att det finns krav på uniform lagklädsel då – men de kraven har inte förstaåringarna. 🙂 Men vi föräldrar tyckte att det vore kul att ha ett lagfoto ändå, så en förälder tog med en bra kamera och alla barnen ställde glatt upp. 🙂 Jag smygfotograferade lite från sidan.