För-födelsedagsfirad

Bästa kompisen bokade in mig på en helt fantastisk heldagsfödelsedagspresent i lördags. <3

Först lååååång lunch på lokala The Nut House, där solen var så pass intensiv att skugga var enda alternativet!

Sen åkte vi på Hamam i Bredden.

VILKEN upplevelse!! 😀 Jag skulle absolut göra det igen, men be dem att låta bli att skrubba min mage så intensivt. 😀 Det var jätteskönt och ganska roligt (i och med att det var första gången för mig fick jag tillfälle att skratta åt mig själv mer än en gång..). Innan och efter hann vi prata en hel del (vi fick relaxa med te mellan varven). Det hela avslutades med en grundlig massage.

Så det var två tämligen avslappnade mammor som kom hem till familjen E’s färdiga middag.

Väldigt läcker magnolia!

Ellinor ville cykla med Lucas så vi fick en promenad.

Sen badade barnen och vi vuxna satt utanför pooldörren och pratade.

Sen lite mys i soffan, Mello ratades och lika glada var vi för det! 🙂

När båda barnen somnat rullade jag och Ellinor hem, otroligt tacksam över att ha de här tre människorna i mitt liv! <3