Man kan bara försöka

HUR gott är det inte med bananpannkakor till frukost?

Tjocka ’american style’ pannkakor med en lätt banan- och vaniljsmak, serverad med sirap och en klick yoghurt, mums!?

Äääääääääääääckligt! Om man frågar mina barn.

Suck.

Ellinor åt med god aptit till David misstänksamt nosade på sin och frågade ÄR DET BANAN I DEN HÄR?? Då åts det inte mer. Alla barnen åt en var, men enbart föe att mina mördande blickar hade fått det att börja ryka om håret på dem om de vägrat…

Jättekul. :-]

Jag tyckte de var sensationellt goda i alla fall! Även dagen efter, och förmodligen ytterligare en dag efter… 😀

Recept för den som har barn med sämre luktsinne (eller gubevars som gillar banan):

3 små mogna bananer, mosade

2 dl havregryn

2 dl fullkornsmjöl (valfritt, eller vete)

1 msk bakpulver

1 tsk salt

Kanel (valfritt)

3 msk mjölk (el yoghurt)

Smör eller olja att steka i.

Recept: https://smittenkitchen.com/2018/01/banana-oat-weekday-pancakes/