10-kampen 2018

57:e året den här fantastiska tävlingen går, första deltävlingen ”Bollsport” idag (bangolf, curling, handboll, innebandy, basket och fotboll).

Första året David fick vara med, han tyckte det var roligt och bästa grenen var basket. 🙂

Jag är glad att han kunde vara med, han är så gott som frisk från förkylningen som bröt ut i torsdags, bara snuva kvar! Jätteskönt!

Barnen som tävlade idag var födda mellan 2002-2009, stor skillnad i hur de gjorde ifrån sig! Jag jobbade som ”F1” (entré, kö och anmälning på plats) mellan 8:30 och 14:00, sen gick jag in i hallen och hjälpte till vid curlingen till dagens slut. Jag hann se 09’orna och alla stora barnen (02′-06′) tävla, det var kul! 🙂

Tobias hängde med mig och hjälpte till fram till 14 och lovade att han skulle tävla igen de år han fyller och är 12! 😀
David stannade kvar efter sin tävling och assisterade medan de stora barnen tävlade, han tyckte det var spännande att se – speciellt som han kunde konstatera att det inte var så att de stora barnen var duktiga bara för att de var stora.. . 🙂

Det var så god stämning genom hela dagen, organisationen av dagen är helt outstanding (!) och allt kommer av det stora gäng eldsjälar som utgör tiokampens ryggrad (många av dem har varit med från början). 🙂

Himmel så trött jag var i huvudet och fötterna efter denna dag, men ändå, VILKEN härlig dag!