Mera skridskoövning

Nästan 100% förbättring på Ellinor idag! Hon ville helst inte åka med stöd utan ”kan själv”. 🙂 Pojkarna åkte gärna med stol, för då kunde de åka snabbare! 🙂 David stod för flest vurpor, men ville inte sluta åka när det var dags. Tobias ville INTE åka alls idag, men han ville inte heller sluta när det var dags! 😀 Min rygg var glad att Ellan inte orkade mer än en timme, för hur det än är och hur mycket hon än åkte själv så nog fick jag fånga henne ett par gånger och när man själv står på skridskor får ryggen ta hela smällen… Ugh. Notera att jag har Norahs gamla hjälm! 😀 Förra året åkte jag med cykelhjälm, denna är ju betydligt mer ELEGANT… 😀 Efter fikat satt Ellinor och jag och vilade/pratade/vek servettflygplan. Pojkarna åkte till ismaskinen kom in! 😀 ..sen plankade vi in på hockeymatchen i stora hallen! (när vi skulle gå ut till bilen passerade vi stora hallen och kunde ju inte undvika matchen där…). Ungarna var GRYMT impade av musiken och slamret när de stora gubbarna åkte in i sargen! 😀