Liten fotbollsspelare

I lördags var det fotbollspremiär!

Liten tjej gick efter lite förhandlingar med på att byta ut Knatteskutt mot fotbollsträning. Knatteskutt har inte hållit toppkvalitet i år och hon börjar också närma sig övre åldersgränsen för det. Jag anmälde henne till Bollstanäs ”nyrek” (nyrekrytering) och tänkte att det skulle dra igång efter årsskiftet, men så var det inte! 🙂 Nara att pallra sig dit på en gång. 

Jag hann inte alls förbereda Ellinor på att det var fotbollsträning så hon var GANSKA tveksam till det hela. Men över lag är hon ju ganska positiv så vi kom dit, satte på de ”nya” pyttesmå benskydden och en av tränartjejerna tog henne i handen och så satte de igång. 🙂

Vi föräldrar fick inte vara med utan vi fick information om hur det här med fotboll går till (klubben och aktiviteterna däromkring) och sen fick vi gå in till barnen när de spelade match och avslutade med en hinderbana. 

Ellinor strålade som en sol och hängde med bra, hon hade gillat matchen och hinderbanan bäst – sen var det en tjej från en annan avdelning på förskolan med i samma grupp så det hade varit extra bra. 🙂

Så om detta funkar och faller damen på läppen så spelar hon i F12’orna till våren! 🙂