Förstadecembermys

Jag hade gett mig den på att julen skulle hända denna helg, så med julgardinerna upphängda kunde jag känna mig ganska nöjd (även om jag tappat bort adventskalendern och sladden till adventsstjärnan). 

Vi åt tomtegröt, julskink-macka och must till middag dvs, Tobias åt gröt men inte macka, David åt havregröt men inte skinka och Ellinor åt bara skinkmacka… Nåväl, man kan ju inte lyckas med allt och just idag kände jag mig villig att kompromissa för att få en mysig stund. 

Till fredagsmyset blev det glögg, pepparkakor och julgodis. Ungarna var överlyckliga! Bättre än popcorn, tydligen. 😀

OM man skall värma glögg i vattenkokare bör man stänga av den innan det börjar koka…

Nå, golvet (och bänken) blev ju städade i alla fall…! 😀

Senare roade vi oss med mintplättarna (?) så vi grät av skratt… uj uj… 😀