Fascinerande

Jag hittade denna teckning på pysselbordet när jag röjde där. 

Kunde först inte härleda vilken kreatör som lämnat den där, både Tobias och David är fascinerade av grafiskt strikta/3D former. Men jag kände liksom igen de där formerna…

Så slog det mig!

I måndags höll Ellinor på med något otroligt intrikat skapande på golvet i köket. Hon klippte ut till synes oplanerade, oregelbundna bitar papper och limmade ihop dem enligt väldigt specifika regler. Jag försökte hjälpa till och orsakade en hel del tröta suckar (”menååh mamma!). Denna svårighet kombinerad med att det hamnade en del lim på golvet gjorde att jag till slut avstyrde hela aktiviteten helt och hållet. 

Det som låg på golvet var en slags bana som skulle balanseras på (så den var stor nog att gå på) och liknade den här teckningen PÅ PRICKEN! 😮

SOM jag ångrade att jag inte fotograferade golvversionen nu!