Inte kommunalt

Vi skall absolut åka till Gröna Lund nästa år om de bjuder till en lika fantastiskt Halloweenfest, för det var otroligt roligt (allt var så genuint pyntat, ”O-Lustiga huset” och alla pumpor!). Men vi tar nog inte tåget in nästa år.

Det hade varit en olycka på vägen så tågen gick inte, ingen ersättningsbuss och ingen prognos på om/när tågen skulle börja gå igen. INTE det bästa när klockan hunnit bli 22 och samtliga i sällskapet helst egentligen ville ligga i sängen…

Men allt löste sig. S körde lite command center och lokaliserade oss med hjälp av Davids mobil-gps-delning och beställde en maxi-taxi till oss mitt i ingenstans där tåget stannade (Ulriksdal). Vi kom oss hem, lånade barn återlämnades och vi andra pysjade på och bäddade ned oss i soffan med popcorn framför en film för århundradets senaste fredagsmys! 😀